torsdag 2 april 2009

Jakten på näringsriktig mat fortsätter. Läkarbesök idag, sonen har gått upp ett halvt kilo och vuxit 2 cm, så vi är på rätt väg! Men än är det inte dags att återinföra något livsmedel. Och det hade jag inte väntat mig heller, egentligen.

Pannbiff idag med glutenfritt skorpmjöl i smeten, men även en matsked fiberhusk (krossade psysullumfrön). Fröerna innehåller mycket näring samt gav en "äggig" känsla på biffarna, vilket var gott!

På vårt köksbord står även en skål med rostade små frön. Perfekta att knapra på när man väntar på middagen eller när man blir lite småsugen. Vi strör också gärna fröerna över maten och det passar faktiskt på det mesta. I skålen idag finns rostade solrosfrö, rostat
helt bovete och rostade oskalade sesamfrön.

1 kommentar:

  1. Låter gott, har du hittat glutenfritt skorpmjöl som funkar? Vi har bara sett med ärtprotein eller ägg o vetestärkelse i. Namn och märke?

    mamma Frida, 2½-årig multi-multiallergisk dotter

    SvaraRadera